-> Dey-Zi Days / Organizatorji
sreda, 20.07.2022

Sponzorji

Predstavitev organizatorjev in inštruktorjev

Dey-Zi Days je privatna prireditev, organizirana izključno na prostovoljni bazi.

S prijatelji smo se na Novem Marofu večkrat pogovarjali, koliko bi pravzaprav stal najem dirkališča tipa Pannonia Ring in kolikšen zalogaj bi predstavljala organizacija dneva na tem dirkališču? Ti pogovori in ugibanja so pripeljala do tega, da je vse skupaj postalo že pravi izziv! Zato smo se odločili in s skupnimi močmi organizirali naš dan na Pannonia Ringu na Madžarskem in ga poimenovali Dey-Zi Days.

Seveda prireditev ne bi bila zanimiva, če kot organizatorji, ki smo si vedno radi pomagali med seboj in se skupaj učili tehnike vožnje, pravilnega zaviranja ter »polaganja« ovinkov, ne bi stremeli k temu, da omogočimo vstop na dirkališče ravno tistim motoristom, ki še niso preizkusili vožnje po pisti.

Zato smo s prostovoljno pomočjo prijateljev motoristov, njihovo predstavitev si lahko tudi ogledate na teh straneh, pripravili vodene treninge, ki bodo olajšali prve začetke na pisti mnogim motoristom, ki bi si svoje znanje in tehniko vožnje želeli izboljšati na za to posebej zgrajenih motorističnih stezah – dirkališčih, v bolj varnem in bolj primernem okolju kot so ceste.

ideja se rojeva
nekje v daljavi - Pannonia
glas razuma da podporo
potrebno prespati
zlobni načrt narejen