-> Dey-Zi Days / Vabilo sponzorjem
sreda, 20.07.2022
Priprava na podelitev
Podelili
smo
4 komplete
pokalov in nagrad
Dežju v brk
Teorija za vodene
Prvič na stezo
Vodstvo instruktorjev
Prvi vtisi
Ni omejitev
Instruktorica pove ...
Od vodenih do dirke

Prireditev Dey-Zi Days je enodnevni dogodek, ki se ga udeležujejo predvsem slovenski motoristi, zanimanje pa se pojavlja že tudi med tujci. Organizira ga peščica navdušencev z namenom omogočiti čim večjemu številu motoristov, da se preizkusijo v vožnji na dirkališču oziroma na 'pravi motoristični pisti'.

V Sloveniji žal nimamo tovrstnega objekta, zato se prireditev odvija na Pannonia Ringu na Madžarskem. Letošnja, že druga prireditev po vrsti je ponovno vzbudila veliko zanimanje, zato razmišljamo, da bi prireditev postala tradicionalna.

Tega motorističnega dneva, ki je sicer tudi pravi družabni dogodek, se udeležujejo predvsem motoristi, ki vlagajo precejšnje vsote v pripravo svojih jeklenih konjičkov.

Zato smo prepričani, da lahko marsikdo najde priložnost predstaviti se tako tistim, ki motorizem jemljejo zelo resno kot tudi tistim, ki se prireditve udeležujejo predvsem zaradi organiziranih voženj pod budnim očesom izkušenih inštruktorjev.

Za sladokusce in tiste najhitrejše pa prirejamo tudi dve čisto pravi moto-dirki.

Oblike donacije ali sponzorstva so različne; bodisi v obliki denarnega prispevka ali prispevka v materialu (nagrade za udeležence obeh dirk, za udeležence nasploh) ali v kakršnikoli drugi, za vas zanimivi obliki.

Oglašujemo vas lahko na spletni strani http://pannonia2011.gody.si/ , na vseh promocijskih in ostalih pisnih oblikah ter nudimo možnost izobešanja plakatov oz. transparentov na samem prireditvenem prostoru.

Dovzetni smo za kakršnokoli obliko sodelovanja.

Za podrobnejše informacije smo na voljo na info(at)gody(dot)si.

Srečanje z vami bi nam bilo v veselje!

Izkušeni trenirajo
za tekmovanje hitrih
in malo počasnejših
na tekmi gre zares